رفع ریجکتی ویزای کانادا + نحوه اعتراض

رفع ریجکتی ویزای کانادا + نحوه اعتراض

فهرست مطالب

ریجکت شدن ویزای کانادا، چالشی است که بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا با آن روبرو می‌شوند. دلایل گوناگونی را می‌توان برای این موضوع بیان کرد. در صورتی‌ که شما هم به مشکل رد شدن ویزای کانادا برخورده‌اید، باید بدانید که راه‌حل مختلفی برای رفع آن وجود دارند. همراه ما باشید تا در ادامه این مطلب، روش‌هایی را برای رفع ریجکتی ویزای این کشور به شما ارائه دهیم. همچنین در انتها، مواردی را به شما آموزش می‌دهیم تا هرگز چنین مشکلاتی برای شما رخ ندهند.

موسسه مهاجرتی رامتین با وکلای مهاجرتی و کارشناسان مجرب همراه شما عزیزان است تا اقدام به رفع ریجکتی انواع ویزای کانادا نمایید. برای استفاده از خدمات رفع ریجکتی ویزای کانادا تنها کافی است تا با کارشناسان ما به شماره ۰۹۳۷۸۸۳۷۷۳۴  تماس حاصل فرمایید.

۱۰ تا از مهم‌ترین دلایل رد شدن ویزای کانادا

10 تا از مهم‌ترین دلایل رد شدن ویزای کانادا

همان‌طور که گفتیم، دلایل گوناگونی برای ریجکت شدن ویزای کانادا وجود دارند. ممکن است این مشکلات برای هرکدام از برنامه‌های مهاجرتی کانادا به‌وجود بیاید. در این بخش، ۱۰ مورد از مهم‌ترین آن‌ها را به شما توضیح خواهیم داد. این دلایل به‌شرح ذیل هستند.

یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود با مشکلاتی مانند رد شدن ویزای کانادا مواجه شوید، این است که علت سفر شما به این کشور مبهم است. در صورتی ‌که هدف خود از سفر به کشور کانادا را به ‌خوبی توضیح ندهید، افسر مهاجرتی نمی‌تواند نسبت به تأیید درخواست شما اقدامی انجام دهد.

این موضوع براساس قانون ذکر شده در ماده ۱۷۹ بند b لایحه IRPR، از اهمیت بالایی برخوردار است. در صورتی‌ که می‌خواهید جهت رفع این مشکل، نیازی به اعتراض در کورت نداشته باشید، باید درخواست تأیید دوباره داده و هدف از سفر خود را با جزئیات کامل توضیح دهید.

از دیگر دلایلی که باعث ریجکت شدن ویزای کانادا می‌شود، باید به نبود سابقه سفر مناسب به این کشور اشاره کرد. این مشکل برای کمتر کسی رخ ‌داده و یکی از موارد نادری است که در رد شدن درخواست برای اخذ انواع ویزای این کشور تاثیر می‌گذارد. در واقع این مشکل زمانی برایتان رخ می‌دهد که تا به‌ حال از کشور مبدأ خارج نشده باشید. همچنین اگر سابقه بسیار کم یا خیلی زیاد در سفرهای خارجی برای شما ثبت شده باشد، امکان رد شدن ویزای کانادا بیشتر می‌شود.

درصورتی‌که هنگام اقامت قبلی خود کشور کانادا را در زمان مقرر ترک نکرده باشید، این امکان وجود دارد که ویزای شما توسط افسر مهاجرتی رد شود. در واقع زمانی که افراد هنگام اقامت خود در کشورهای خارجی به موقع از آن خارج نشده یا دیپورت شوند، به ‌سختی قادر به دریافت ویزای این کشور خواهند بود.

دلیل منطقی نیز برای این موضوع وجود دارد. افسر مهاجرتی براساس سابقه منفی شما در این زمینه، فرض می‌گیرد که قصد ترک کشور کانادا را نداشته باشید. به‌ همین دلیل است که اجازه ورود به این کشور را به شما نمی‌دهد.

موردی که می‌تواند به‌ عنوان عاملی مهم در ریجکت شدن ویزای کانادا تاثیر بگذارد، وجود اشتباه در ارائه مدت‌ زمان سفر به کانادا است. د رصورتی‌ که درخواست ویزای توریستی دهید، می‌توانید تا مدت ۶ ماه با استفاده از ویزای خود، در کشور کانادا اقامت داشته باشید.

اشتباهی که بسیاری از افراد مرتکب می‌شوند، این است که مدت ‌زمان اقامت خود در این کشور را همان ۶ ماه اعلام می‌کنند. این کار باعث می‌شود تا افسر مهاجرت فکر کند که شما برای خروج از این کشور برنامه مشخصی ندارید؛ به‌ همین دلیل درخواست شما را قبول نمی‌کند.

اگر می‌خواهید با مهم‌ترین دلایل رد شدن ویزای کانادا آشنا باشید، باید این را هم بدانید که در صورت عدم اثبات وابستگی به کشور مبدأ، قادر به دریافت ویزای کانادا نخواهید بود. شما باید دلیل قانع‌کننده‌ای جهت بازگشت به کشور خود ارائه کنید.

این‌گونه افسر مهاجرتی از وابستگی شما به کشور مبدأ، مطلع می‌شود. در صورتی ‌که نتوانید دلایل خوبی برای بازگشت به کشور خود بیان کنید، احتمال رد شدن ویزای کانادا را به شدت افرایش می‌دهید. پس روی این موضوع فکر کرده و دلایل خوبی را آماده کنید.

چنانچه تمکن مالی مناسبی برای ورود و اقامت به کشور کانادا نداشته باشید، ویزای این کشور را دریافت نمی‌کنید. این دلیل ریجکت شدن ویزای کانادا از اهمیت زیادی برخوردار بوده و افراد مختلفی با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. هزینه‌های مختلفی وجود دارند که باید برای سفر به این کشور بپردازید؛ به ‌طور مثال، مبلغ خرید بلیت رفت‌وبرگشت به کانادا و هزینه اقامت در این کشور، مهم‌ترین مواردی هستند که افسر مهاجرت به آن‌ها توجه می‌کند. در صورتی‌ که مدارک شما نشان‌دهنده تمکن مالی مناسب نباشند، درخواست ویزای شما رد خواهد شد.

حالت دیگری که برای رد شدن ویزای کانادا وجود دارد، فقدان دارایی‌های شخصی است. در صورتی ‌که دارایی‌های شخصی نداشته باشید، امکان موفقیت در دریافت ویزای کانادا، بسیار کاهش پیدا می‌کند. موارد مختلفی می‌توانند نشان‌دهنده این موضوع باشند که شامل خانه و ماشین، کسب‌وکارهای شخصی و... می‌شوند.

توجه داشته باشید که این موضوع با تمکن مالی متفاوت است. حتی اگر هزینه سفر و اقامت در این کشور را داشته باشید اما ماشین یا خانه‌ای به نام شما ثبت نشده باشد، احتمال ریجکتی ویزای کانادا بیشتر خواهد شد.

دلیل دیگری که باعث شده افراد زیادی ریجکت شدن ویزای کانادا خود را تجربه کنند، عدم ارائه اطلاعات اقامتی کافی در این کشور است. شما موظف هستید تا اطلاعات کاملی دررابطه‌ با شرایط اقامت خود یا میزبانتان را به افسر مهاجرتی ارائه دهید.

این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار بوده و شانس شما را در اخذ ویزای کانادا بیشتر می‌کند. در صورت وجود نقص در این مدارک، افسر مهاجرتی به شرایط اقامت شما در این کشور پی‌ نبرده و اجازه ورود به آن را صادر نمی‌کند.

یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث رد شدن ویزای کانادا می‌شود، وجود سوءپیشینه در سابقه متقاضی است. سوءسابقه کیفری یا مهاجرتی، موردی است که اداره مهاجرت کانادا، بیشترین حساسیت را به آن دارد. اگر سوابقی که در مدارک شما ذکر شده مناسب نباشد، قادر به دریافت ویزای کانادا نیستید.

دلیل این موضوع نیز این است که افسر مهاجرت، شما را یک تهدید برای این کشور می‌داند. گواهی‌های مختلفی می‌توانند شما را از این مشکل دور کنند. پس حتما برای جلوگیری از بروز این چالش، گواهی عدم سوءپیشینه خود را برای افسر مهاجرتی ارسال کنید.

آخرین دلیلی که می‌خواهیم در این مطلب به‌ عنوان موردی دیگر برای ریجکت شدن ویزای کانادا به شما ارائه دهیم، نامعتبر بودن مدارک است. در صورتی‌ که فردی به‌ جای ارسال مدارک اصلی، نسخه نامعتبر یا دست‌کاری شده را به سفارت بدهد، افسر مهاجرت از این موضوع مطلع خواهد شد.

در صورت رخ ‌دادن چنین موضوعی علاوه‌ بر رد شدن ویزای کانادا، دیگر اجازه ورود به این کشور را نخواهید داشت. در چنین شرایطی نیازمند اعتراض در کورت به این موضوع خواهید بود. فرایند رفع ریجکتی آن نیز حدود یک سال طول می‌کشد. پس توصیه می‌کنیم هرگز مدارک نامعتبر را به افسر مهاجرت ارائه ندهید.

روش‌های رفع ریجکتی ویزای کانادا

رفع ریجکتی ویزای کانادا

بهتر است پس‌ از آشنایی با مهم‌ترین دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا، به ‌دنبال روش‌هایی برای رفع ریجکتی ویزای کانادا باشید. شما می‌توانید برای این کار از راه‌حل‌های مختلفی استفاده کنید. هر کدام از این موارد شرایط خاص خود را داشته و در مدت‌ زمان معینی به ‌طول می‌انجامند. این روش‌ها عبارت‌اند از:

  • درخواست مجدد یا ری سابمیت (Resubmit)
  • درخواست بازبینی یا ری کانسیدریشن (Reconsideration)
  • اعتراض در فدرال کانادا

اعتراض در کورت فدرال کانادا چگونه است؟

همانطور که در بخش قبلی گفتیم، یکی از روش‌هایی که برای رفع ریجکتی ویزای کانادا به ‌کار می‌رود، اعتراض به دادگاه است. شما می‌توانید به کورت فدرال کانادا اعتراض کرده و رد شدن ویزاهای مختلف را برطرف کنید. نحوه اعتراض به ریجکت شدن ویزای کانادا به‌ صورت زیر است:

  • پرونده شما باید قابل‌ دفاع باشد؛ در غیر این صورت شانس موفقیت در دادگاه را نخواهید داشت.
  • بهتر است قبل ‌از دفاع در دادگاه، نسبت به دریافت کیس نوت یا همان نوت افسر مهاجرت درخواست دهید.
  • حتما هنگام اعتراض، ایرادات پرونده را رفع کرده و درخواست مجدد را ثبت کنید. اگر این کار را انجام ندهید، پرونده شما دوباره رد خواهد شد.

مراحل اعتراض به ریجکتی ویزا و رفع آن در دادگاه فدرال کانادا

بهتر است برای درک دقیق نحوه اعتراض به ریجکت شدن ویزای کانادا، مراحلی که برای این کار وجود دارند را به‌ طور کامل بررسی کنید. این فرایند دارای مراحل مختلفی بوده و با آشنایی آن‌ها، می‌توانید راحت‌تر نسبت به رفع ریجکتی اقدام کنید. مهم‌ترین موارد رفع ریجکتی ویزای کانادا به ‌شرح ذیل هستند:

  1. تشکیل پرونده متقاضی در دادگاه فدرال کانادا
  2. ارسال دلایل ریجکتی ویزا توسط اداره مهاجرت کانادا
  3. تنظیم نامه دفاعیه برای متقاضی توسط وکیل
  4. تصمیم‌گیری قاضی دادگاه
  5. برگزاری جلسه استماع با حضور هر ۲ طرف
  6. اعلام نتیجه‌نهایی

چگونه از رد شدن ویزای کانادا جلوگیری کنیم؟

حال که انواع روش‌ها برای رفع ریجکت شدن ویزای کانادا را بررسی کردیم، بهتر است ببینیم که چگونه می‌توان از چنین مشکل زمان‌بری جلوگیری کرد. راه‌های مختلفی وجود دارند که با رعایت ‌کردن آن‌ها، این مشکل برای شما رخ نخواهد داد. مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

  • هنگام ثبت درخواست ویزا، از تکمیل بودن مدارک خود مطمئن شوید.
  • حتما مدارک مالی کامل و جامعی را ارائه دهید تا تمکن مالی شما برای ویزا، به‌درستی بررسی شود.
  • وابستگی‌های خود به کشور مبدأ را ثابت کنید تا افسر مهاجرت به خروج شما از کشور کانادا مطمئن شود.
  • ارائه دقیق و کامل هدف از سفر به کانادا، افسر را متقاعد به قبول‌کردن ویزا می‌کند.

جمع‌بندی

اگر شما هم با مشکل ریجکت شدن ویزای کانادا روبرو شده‌اید، باید بدانید که این چالش قابل ‌حل است. در ابتدا باید دلایل این موضوع را بررسی کنید؛ مهم‌ترین آن‌ها را در مطلب بالا به شما توضیح دادیم. سپس باید یکی از روش‌ها را برای رفع ریجکتی انتخاب کنید. در انتها اگر لازم شد، می‌توانید درخواست اعتراض در کورت را ارائه دهید. حال با خواندن این مقاله می‌توانید با دانشی کامل به رفع ریجکتی ویزای کانادا خود بپردازید.

سوالات متداول

درخواست تجدید نظر برای ویزای کانادا چیست؟

درخواست بازنگری رسمی، نامه‌ای کتبی است که در آن منابع در حال ارزیابی و توجیحات برای ارزیابی مجدد ویزای کانادا گنجانده شده است.

بعد از ریجکت شدن چند بار دیگر می‌توانم برای درخواست ویزای کانادا درخواست دهم؟

بعد از ریجکت شدن درخواست ویزای کانادا، شما می‌توانید به‌طور نامحدود برای درخواست مجدد اقدام کنید.

آیا می‌توانم بلافاصله بعد از ریجکت شدن ویزای کانادا دوباره درخواست دهم؟

بله، شما می‌توانید بلافاصله درخواست مجدد برای رفع ریجکتی ویزای کانادا ارسال کنید، اما بهتر است ابتدا دلایل ریجکت را بررسی و مشکلات را برطرف کنید.

آیا ریجکت شدن ویزای کانادا تأثیری بر درخواست‌های آینده دارد؟

بله، ریجکت شدن ممکن است تأثیری بر ارزیابی درخواست‌های آینده داشته باشد. لذا ضروری است که دلایل ریجکت را بررسی و برای رفع ریجکتی ویزای کانادا اقدام نمایید.

آیا می‌توانم از وکیل مهاجرت برای رفع ریجکتی ویزای کانادا کمک بگیرم؟

بله، کمک از یک وکیل مهاجرت می‌تواند به شما در شناسایی مشکلات و بهبود مدارک کمک کند و شانس موفقیت شما را برای اخذ انواع ویزای کانادا افزایش دهد.

احتمال رفع ریجکتی ویزای کانادا پس از اعتراض در کورت چقدر است؟

در موسسه مهاجرتی رامتین، بیش از ۸۰ درصد پرونده‌هایی که به کورت یا دادگاه فدرال رفته‌اند، ویزا شده‌اند.

چه مدت پس از اعتراض در کورت، پرونده من مورد بررسی قرار می‌گیرد؟

حدودا دو الی سه هفته پس از اعتراض در کورت، پرونده شما به جریان می‌افتد.

هزینه رفع ریجکتی ویزای کانادا چقدر است؟

هزینه رفع ریجکتی ویزای کانادا به عوامل مختلفی همچون پیچیدگی پرونده و روش اعتراض متفاوت است.

تفاوت ریجکت شدن ویزای کانادا با ریفیوز ویزا چیست؟

هر دو یک معنی را می‌دهند و به معنای رد شدن هستند.

نیره مولایی

مدیر موسسه مهاجرت رامتین و مشاور رسمی مهاجرت کانادا

دارای مدرک مشاور مهاجرتی کانادا (RCIC) با شماره عضویت R731508